Шаблістська зміна гряде

Дві бронзові нагороди­ з фехтування на шаблях вибороли спортсмени міста-супутника Хмельницької АЕС на першому етапі «Дитячої ліги», який проходив цими ви­хідними в Києві.

Шаблісти змагалися у трьох вікових категорі­ях 2004-2005, 2006-2007 та 2008 років народження і молодші. У віковій категорії 2004-2005 років народження, третє місце посіла Софія Коваленко, яка у боротьбі за вихід            до фіналу поступилася лише одним уколом лідеру турніру Софії Голов­кі­ній. Другу бронзову нагороду серед юнаків 2008 року народження і молодше завоював нетішинець Дмитро Загребельний.

Достойно виступили на турнірі і Аріна Рязанова, Іван Косік, які посіли п’яті місця у своїх вікових категоріях та Дмитро Калабаєв, який став шостим.

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, що у підпоряд­куванні профкому ВП ХАЕС, завжди складають гідну конкуренцію вітчизняним фехтувальникам, а також представляють Україну на міжнародному рівні.

Серед найближчих планів шаблістів міста атомників, - за словами тренера Нетішинської КДЮСШ Віталія Цисарука,- чемпіонат України серед юніорів, який відбудеться 17-18 лютого цього року в Миколаєві.