Шефська робота триває

Чарівниця-осінь, як і кожного року,  знову покликала галасливу дітвору за парти. Перший дзвоник  є чудовим святом, яке неможливо по­рівняти ні з яким іншим. Діти Берездівської спе­ціалі­зованої школи-ін­тер­нат теж чекали його з нетерпінням.

В очах майбутніх випускників нотки суму, адже для них це остан­ній перший дзвоник. Проте радість від зустрічі зі своїми друзями, вихователями і вчителями настільки щира, що дивуєшся чуйності і відкритості цих дітей.

Все, як і в звичайних школах – квіти, святкові кульки, урочиста лінійка і гімн школи, який завзято співають і старші учні, і малеча. Директор школи-інтернат привітала дітей з новим навчальним роком, побажала успіхів і наполегливості у навчанні, закликала дружити і бути здоровими.

А представникам нашої комісії діти завжди раді, адже ми кожного разу привозимо їм крім найкращих і добрих побажань ще й подарунки. Цього разу на зібрані працівниками нашого підприємства кошти, на прохання директора школи-інтернат, був придбаний кулер для питної води. А солодкі і смачні, гарно прикрашені шкільною тематикою кекси, випекла в подарунок для дітей мешканка нашого міста на ім’я  Олена. Також діти отримали безліч іграшок, одягу, взуття та інших речей, якими щедро поділились наші колеги.

Щиру подяку всім працівникам ВП ХАЕС, які підтримали підшефних, аби свято першого дзвоника для них стало більш радісним і яскравим, а також Олені за чудо­ві смаколики передали учні і працівники школи-інтернат.

Отже перший дзвоник нового навчального року у Берездівській спеціалізованій школі-інтернат продзвенів, і дітей чекає нелегка для них щоденна праця. Тож побажаємо їм, щоб шкільне життя було для них цікавим і щасливим!

Ріта Грицаєнко,

 член комісії РДіШР ПК ВП ХАЕС