Щира  подяка

Шановний

 Миколо Сергійовичу!   

Від імені Організаційного комітету та учасників XIII Української конференції з фізичного захисту, обліку та контролю ядерних матеріалів при­й­міть щиру подяку Вам особисто, керів­ництву та персоналу ВП «ХАЕС» за активну участь в організації та проведенні Конференції, зокрема: О.А.Ре­дзинцю, В.І.Ісупову, В.П.Коренюку, І.В.Круглову, І.В.Ме­ль­ничуку, Н.О.Лісковій, Г.М.Стасюк.

У роботі Конференції взяли участь 58 фахівців не тільки з України, а й Швеції, Норвегії та Сполучених Штатів Америки. На Конференції було представлено 40 доповідей та проведено круглий стіл, присвячений проблемі підготовки кадрів у сфері фізичної ядерної безпеки в Україні, організова­но виставку сучасних інженерно-технічних засобів систем фізичного захисту та спеціальних засобів виявлен­ня вибухових і радіоактивних речовин­.

Варто відзначити позитивну тенденцію зростання якості доповідей. Конференція показала, що питання підняті в доповідях на Конференції відображають виклики сьогодення і є надзвичайно актуальними. Участь у Конференції дозволила багатьом учасникам отримати відповіді на питання, що їх цікавили. Такі заходи допома­гають об’єднати зусилля фахівців для вирішення проблем забезпечення фізичної ядерної безпеки українських АЕС та інших радіаційно-небезпечних об’єктів.

Бажаю колективу ВП «ХАЕС» но­вих­ трудових успіхів на благо Україн­и.

В.І.Гаврилюк,

керівник Навчального центру з фізичного захисту, обліку та контролю ядерного матеріалу імені Джорджа Кузмича (НЦДК)