Школярi в … бронежилетах

6 квітня 2016 року Плужненську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІ ступенів відвідали спецпризначенці з міста Нетішин.

Гарною традицією стало проведення зустрічей вихованців підшефного навчального закладу з гвар­дійцями військової частини 3043. Під час знайомства дітей з військовою справою, гвардійці що брали участь у бойових діях на сході держави, продемонстрували сучасні зразки озброєння та спорядження, які застосовуються на службі у Національній гвардії України. Вихованці школи мали можливість приміряти військову амуніцію, відчути на собі бодай на мить як воно бути гвардійцем. Дітям цікаво було забратися на військову техніку, спробувати покермувати…

Виступаючи перед учнями, заступник командира по роботі з особовим складом підполковник Володимир Козак подякував вихованцям та персоналу школи за теплий, дружній прийом та наголосив на важливості проведення таких заходів, як для дітей, так і самих військових, та нагадав, що шлях до успішного майбутнього бере початок з активного самовиховання та самовдосконалення з раннього дитинства.

Павло Ананьїн