Свято гумору і гарного настрою

12 конкурс КВН Орга­ні­­зації молоді Атомпрофспілки проведено у Палаці культури Рівненської АЕС. Перемогу святкувала команда «Энер­го­дарские борзые» (ЗАЕС+ АЕМ), друге місце – «Ремонту не подлежит» (ЮООП), третє – «3D-формат» (ЧАЕС). Оновлена команда КВН ОМ РАЕС «Перли з Полісся» стала четвертою. П’яте і шосте місця у команд «Куба» (СООП) та «Hz – Герц» (ХАЕС) відповідно. Усі учасники команд – молоді працівники підприємств атомної енергетики і промисловості України. Свято гумору у місті Вараш стало можливим завдяки Атомпрофспілці.

Море позитиву, гумору і гарного настрою. Так можна коротко охарактеризувати конкурс КВН ОМ Атомпроф­спілки – щорічний та безумовно найвеселіший захід Профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України. Учасники команд – молоді люди, які завдяки таким заходам мають змогу реалізувати свій творчий потенціал, цікаво і з користю проводити вільний час, спілкуватися з колегами і друзями з усієї країни.

Окрім самого конкурсу, програма перебування завжди є насиченою та пізнавальною. Для учасників конкурсу КВН була запропонована ці­ка­­ва екскурсія. У неформа­ль­ній обстановці молоді пра­цівники підприємств Атом­проф­спілки поспілкувалися з генеральним директором РАЕС Павлом Павлишиним.

Незважаючи на те, як розподілилися місця, головною нагородою для кавеенівців є сміх та оплески глядачів. Ну а для публіки – гарний піднесений настрій.

Іванна Ковб