Свято, сповнене любовi

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і радісних християнських свят, що сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям, співчуттям і щедрістю. Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи – дітей та бідних.

Напевно, немає в світі дитини, яка б, чекаючи свята, не мріяла про гарний подарунок. Важко описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок. День Святого Миколая дає нам можливість побути чарівниками.            

«Святий Миколай просив передати, що любить кожного з вас і нікого не обділить своєю увагою, турботою, і, звичайно ж, подарунками» -  такими словами ми звернулись до тих, хто цього дня з нетерпінням чекав на диво та приємні несподіванки, - «він вірить, що ви будете рости у мирі, добрі і любові та бажає, щоб ви були здорові, щасливі і життєрадісні»…

А чекали нас напередодні свята 233 дитини двох Острозьких спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів для дітей з вадами розвитку та вадами слуху. Педагогічні колективи провели для нас невеличкі екскурсії по школах, ми обі­йшли класи, звернулись до кожної дитини зі словами привітань та добрими побажаннями, а також подарували дітям солодкі подарунки. Ми розповіли діткам, що подарунки вони отримують від працівників Хмельницької АЕС, які щиро поді­лились своїми статками задля доброї справи.

Зі щасливими очима та радісними посмішками отримували діти подарунки. Найбільшої винагороди годі й чекати! Члени комісії побажали кожному  вихованцю інтернатів міцного здоров’я, щасливої долі, Господнього благословення та здійснення найзаповітніших мрій.

Ріта Грицаєнко,

член комісії ПК по роботі

з дітьми і шефській роботі