Свято триває, дітей не минає

«З легкої руки» комісії профкому по роботі з дітьми і шефській роботі у підшефних Хмельницької АЕС, вихованців Берездівської спеціальної школи-інтернат, з кожним роком друзів стає все більше і більше. До їх числа належать і творчі колективи Нетішинського Палацу культури, з якими у комісії давні, тісні та плідні стосунки. Бо багато заходів комісії не обходяться без допомоги і участі як дорослих та досвідчених спеціалістів даного закладу, так і підростаючих артистів та акторів.

Зокрема, учасники народного аматорського колективу «Маски» після того, як під час новорічних заходів показали виставу «Новий рік для Динозаврика» дітям працівників ХАЕС, згодились безкоштовно показати виставу ще й вихованцям Берездівського інтернату.

Ідею схвально оцінив профком, підтримав генеральний директор, а реалізував відділ соціального розвитку, замовивши у ТрЦ необхідний автотранспорт.

Отож, 27 січня милий та кумедний Динозаврик разом зі своїми друзями та чарівними санчатами побував у Берездові, де в актовій залі інтернату дав можливість малечі зануритись у казку, знову пережити приємні та радісні новорічні відчуття і ще раз переконатись, що  Нетішин для них – це і Хмельницька атомна електростанція, і місто, в якому живе багато друзів, хороших та чуйних людей, які знають про їх існування і не тільки не забувають про них, а ще й при нагоді приїжджають в гості.

Голова КРДіШР Людмила Малько щиро подякувала режисеру та керівнику театральної студії «Маски» Оксані Воропановій та усій акторській трупі за їх добрі серця та безкорисливість. Друзі ж повинні розуміти та допомагати один одному. Тільки гуртом ми все зможемо, все здолаємо.

Інформація КРДіШР