Так співпрацюємо

ГО «Нетішинська самооборона» вже майже 2 роки займається волонтерською діяльністю. За цей час налагоджена тісна співпраця з трудовими колективами ВП ХАЕС.

Наразі активісти під­розділів ТЦ, НТЦ, ЕРП, РЦ та ЦТАВ продовжують  передавати фінансову допомогу для військових.

У квітні 2016 року працівники цих підрозділів зібрали 28 815 грн. Нижче на­ведемо, як завжди, невеликий загальний  фінансовий звіт.

Отже, колектив ЕРП зібрав 19 375 грн. Ці кошти витрачено Самообороною на закупівлю семи пар берців UA (5269 грн),  дев’я­ти комплектів військової форми виробництва м.Славута (7200 грн), десяти футболок військових бавовняних та десяти футболок військових Coolmax (1555 грн), чотирьох костюмів КЗС (2530 грн) і двох спальних мішків виробництва Велико­британії (921 грн), трьох пар тактичних кросівок (2007 грн).  

В свою чергу турбіністи передали ГО «Нетішинська самооборона»  5 860 грн на потреби військових.

Ці кошти були витрачені на закупівлю 10 підсумків під аптечку (1111 грн), 10 пар тактичних рукавиць та 4 пар тактичних окулярів (3514 грн), 23 футболок військових бавовняних (1334 грн).

Трудовий колектив ЦТАВ передав Самообороні  2730 грн. Кошти витрачено на закупівлю чотирьох пар літніх берців та однієї літньої військової форми (2 586грн), однієї парки військової виробництва м.Славута (380 грн).          

Працівники НТЦ зібрали 850 грн, які витрачені на закупівлю 30 пар військових шкарпеток та 1-ї сумки-рюкзака вартістю 1041 грн.

Хочемо подякувати працівникам ХАЕС, які, незважаючи на складні часи, нестабі­льну ситуацію в економіці та в країні, продовжують допомагати нашій армії.

Особливу подяку висловлюємо активістам підрозділів: Дмитру Міщенку (ЕРП), Костянтину Бичкову та Руслану Будяковському (ТЦ), Максиму Штойку (ЦТАВ), Віктору Ройку (НТЦ), Віталію Лисенку (РЦ).

                     Юрій Камозін,

 голова ГО «Нетішинська Самооборона» 

 

Сприяння учасникам АТО

У Нетішині триває активна робота над тим, аби кожний учасник антитерористичної операції зміг отримати у власність земельну ділянку.

На цей час на отримання земельних ділянок подано 168 заяв. Уже надано 44 дозволи на розроблення проектів землеустрою. На опрацюванні знаходяться 108 заяв, так як у 16 випадках було відмовлено у наданні відповідних дозволів через вагомі на те причини.

Деякі земельні наділи ще далеко не в тому стані, щоб там можна було розпочинати будівництво, зокрема у районі вулиці Космонавтів. Але відповідні роботи ведуться­.

Міська влада щиро вдячна усім, хто вирішив допомогти довести до ладу вже згадані земельні ділянки та дорогу до них. Насамперед  народному депутату України VIII скликання Андрію Шиньковичу за надання транспорту для доставки піску та ґрунту на площу, яка потребує підсипання, та Олександру Мельнику і Анатолію Пацану за вже наданий підсипний матеріал і готовність допомагати у подальшому­.

Попереду також не менш важливе завдання – облаштування дренажної системи. Міська влада працює над тим, аби посприяти учасникам АТО у вирішенні і цієї проблеми­.

Богдан Фединчук