Тренер юних чемпіонів

У ІІІ фінальному етапі Всеукраїнських змагань зі скелелазіння (боулдерінгу) серед юні­орів, юніорок, юнаків та дівчат, спортсмени міста енергетиків пока­зали високі результати. 

9-11 жовтня цього року у Запоріжжі проходив черговий етап Всеукраїн­ських змагань з боул­де­рінгу, у якому взяли участь і вихованці нетішинського «Клу­бу­ альпінізму та скелелазіння», які увій­шли до складу збірної команди Хмельницької області. 

Варто зауважити, що переважну більшість команди склали саме спортсмени міста-супутника ХАЕС. Команда скелелазів у повному складі пройшла кваліфікацію та увійшла до фіналу, де учасники показали достойні результати.

Так, серед дівчат 2004-2005 р.н. першу сходинку посіла Катерина Педько, яка є неодноразовою призеркою по­дібних змагань. Серед юнаків у даній віковій категорії друге місце у Богдана Петровського, вже також знаного юного скелелаза з міста атомників.

Третім у команді скелелазів, яка достойно представила Хмельниччину, у віковій категорії 1996-1997 р. н., став Роман Александрук із міста Кам’янець-Поді­ль­сь­кий­. 

Отримав подяку за виховання переможниці турніру і тренер неті­шин­ського «Клубу альпінізму та скелелазіння» Олександр Веремійчук, який працює начальником дільниці енергоремонтного підрозділу ВП ХАЕС. За три роки існування секції тренер зумів підготувати конкурентоздатних спортсменів.

Наразі команда проводить посилену підготовку до фінальних Всеукраїнських змагань із скелелазіння на складність та швидкість, які відбудуться наприкінці листопада у Харкові.