Тримаємося  в  п’ятiрцi

Перший рік виступів чоловічої гандбольної  команди «Енергетик-НАЕК» у суперлізі чемпіонату України можна вважати вдалим. Команда не пробилась у призову трійку, проте сьогоднішне п’яте місце серед вісімки найсильніших засвідчує, що атомники гідні бути у супердивізіоні. Вони борються з найтитулованішими суперниками, отримують ігрову практику надвисокого рівня.

Два останні матчі за участю нашої команди принесли збільшення очкового запасу. Якщо у першому матчі із виїздом до Львова нетішинці відзначились перемогою – 35:22 над командою «Політехнік», то у другому домашньому проти­стоянні перемогу святкували гості. Київський «ЦСКА» поки що не по зубах нашому клубу. Столичні гандболісти виграли всі чотири гри. Цього разу різниця у забитих м’ячах становила дев’ять пунктів – 30 : 39.

Дванадцять м’ячів Михайла Крівчікова не допомогли команді тріумфувати. Хоча суперництво було гідним. М’ячі у ворота суперників закинули Максим Шурнюк – п’ять, Микола Медіцкіс – шість, Сергій Процюк та Артем Хохлов – по два, по одному влучанню у Влада Домолевського, Кирила Матяша та Віталія  Дмитренка.

Відтак після 21 одного туру у нетішинців п’ята позиція – 16 очок. Наступна гра з лідером чемпіонату «Мотором» на його полі. Виграш не прогнозується, але п’ята позиція скоріше всього залишиться за «Енергетиком – НАЕК», бо найближчі суперники лише можуть зрівнятись за очками і це може зробити «Шахтар-Академія», або «ЗТР-Буревісник», які гратимуть між собою. У них по чотирнадцять очок.

Петро Шелепало