Турнір футзальний, враження колосальні

Завершальні зимові дні принесли нетішинцям чудові емоції, пов’язані із футзальним турніром, який пройшов на паркеті СК «Енергетик» ППО ХАЕС. У турнірі взяли участь команди ФК «Енергетик» м.Нетішин, «Фурніколор-Центр» із Славути, ФК «Ланівці» Тернопільської області і ФК «Вельбівно» з Рівненщини. Видовищну і яскраву гру продемонстрували нетішинці, які у півфіналі із хокейним рахунком 8:0 розгромили суперників з Вельбівно. Голи забивали Віктор Каращенко (3), Олександр Чутченко (2) та по одному м’ячу провели Микола Гайдук, Євген Царук і Олександр Джурелюк. У іншому півфіналі з’ясовували сили «Фурніколор-Центр» та ФК «Ланівці». Особливої переваги ніхто не мав і у напруженій боротьбі перемогу здобули славутчани 3:1. Футзалісти з Ланівців та Вельбівного згодом виявляли бронзового призера турніру. Ніхто не бажав поступатись і основний час закінчився з нічийним рахунком -3:3. Одинадцятиметрові удари краще виконали представники Тернопільщини, завершивши гру із рахунком  8:6.

Фінал також був видовищним і непростим для обох команд. СК «Енергетик» повів у рахунку, згодом подвоїв перевагу, але славутчани швидко відквитали гол. Хитка перевага тривала довго, аж поки блискуча атака наших футзалістів не розставила крапки над І. З рахунком 3:1 чемпіонство вибороли гравці «Енергетика». Відзначились Віктор Каращенко, Євген Царук та Олександр Ткачук.

Переможців та призерів відзначено кубками, грамотами та медалями. Щодо наших футзалістів, то вони демонстрували грамотну, інтелектуальну гру. Не зайве назвати склад команди, представлений працівниками ХАЕС. Це Ігор Лихвар, Іван Бортник, Віктор Каращенко, Олександр Чутченко, Євген Царук, Олександр Ткачук, Микола Гайдук та Олександр Джурелюк. Вони відзначаються не лише на полі, але й у підрозді­лах станції, де обіймають різні посади. Тренер команди Дмитро Кравчук відзначає зіграність, гарну взаємодію усіх ланок.

Суддівську колегію представляли Юрій Тюпкін, Роман Форсюк та Михайло Сватій. «Благословили» турнір директор СК «Енергетик» заслужений працівник фізичної культури та спорту Станіслав Балаян та його заступник Віталій Карпюк та благодійник, депутат облради  Олександр Миклуш. Вирішено зробити турнір щорічним.

А спорткомплекс «Енергетик» запрошує уболівальників на перегляд змагань із футзалу, волейболу, настільного тенісу у залік Спартакіади «Атомпрофспілки», які пройдуть 18-20 березня. Уболівайте!

Петро Шелепало