За крок до п’єдесталу

Нещодавно у білоруському місті Волковиськ відбувся 8 Міжнародний традиційний турнір з волейболу серед дівчат,  присвячений черговій річниці виведення радянських військ з Афганістану. У змаганнях взяла участь команда комплексної дитячо-юнацької спор­тивної школи профкому ВП ХАЕС.

Майстерність вихованців тренера Василя Мазурова добре відома прихильникам волейболу не тільки  Хмельниччини. Наші волейболісти є активними учасниками і призерами міжобласних і всеукраїнських турнірів. Про нетішинську команду відомо й за межами нашої держави, адже наші землячки беруть активну участь у турнірах, які проводяться у Білорусії, де волейбол набув широкої популярності. У згаданому міжнародному турнірі брали участь команди з Польщі та Росії.

За словами Василя Мазурова, перед поїздкою до сусідньої держави наші спортсменки були налаштовані на штурм призових сходинок п’єдесталу. Ніхто не мав сумніву, що всі поєдинки будуть напруженими, бо до Волковиська прибули «міцні горішки».

Нетішинські волейболістки продемонстрували жагу до перемоги і мали реальний шанс посісти одне з призових місць. Але за підсумками матчів їм не вистачило до потрапляння у трійку кращих різниці у три м’ячі. Наставник нашої команди переконаний, що згодом вдасться продемонструвати і кращий рівень, цьому сприятиме участь у різних турнірах між сильними юнацькими командами нашої держави.

Наш кор.

На знімку: представники команди під час інтерв’ю на телестудії ХАЕС

Фото  Олександра  Шустерука