У стадії капітальних ремонтів

Під час ремонтної кампанії на першому енергоблоці працівники турбінного цеху беруть участь у підготовці технічної документації, пере­вірці якості проведення ремонтних робіт, проведенні після ремонтних випробувань.

За словами заступника начальника турбінного цеху з експлуатації Євгенія Гришка, у турбінному відділенні запланований великий об’єм робіт, акцент робиться на капітальних ремонтах. Вони проводяться на резервній дизельній електростанції, четвертому ци­ліндрі низького тиску, підігрівачах високого та низького тиску. Також триває капітальний ремонт, експлуатаційний контроль, технічне опосвідчення трубопроводів живильної води та основного конденсату  бустерного та живильного насосів, підігрівачів низького тиску                       №3, 4, 5.

- Працівники енергоремонтного підрозділу разом із спеціалістами турбінного цеху, - розповідає Євгеній Євгенійович, - проводять  низку інших важливих ремонтних операцій. Вже повністю зібраний ротор низького тиску, триває збирання четвертого циліндра низького тиску турбіни К 1000-60/3000. Відбувається  підготовка до встановлення робочих лопаток на другому та третьому роторах низького тиску. Триває технічний огляд арматури, яка знаходиться в капітальному ремонті, проводяться гід­равлічні випробування підігрівача низького тиску №3.

Незабаром працівники турбінного цеху візьмуть участь у передпускових операціях.

Наш кор.

На знімку: заступник начальника турбінного цеху з експлуатації Євгеній Гришко та провідний інженер з експлуатації Віктор Сідлецький обговорюють хід проведення планово-попереджувального ремонту

Фото Олександра Шустерука