Весняне свято для бабусь!

В день, коли вступає у свої права весна, і сонечко радує серця, відзначається Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято тепла, сонця і любові.

15 мешканок Кривинського будинку-інтернат для літніх громадян теж чекають уваги і теплих слів у цей святковий день. Нелегким і клопітким було життя у цих жіночок. Та й зараз доля звела їх в закладі, де, напевно, ніхто з нас не хотів би опинитись. Але життя продовжується, і лагідні бабусині посмішки є тому підтвердженням.

Напередодні жіночого дня члени комісії ПК по роботі з дітьми і шефській роботі відвідали підшефний заклад, щоб привітати жіночу половину зі святом весни і жіноцтва.

Щоб трошки розрадити бабусь, ми привезли їм солодощі -  цукерки, печиво ті інші необхідні речі. Ну і, звичайно ж, весняні квіти. Наші праці­вники теж передали для стареньких речі, одяг та інше.

Сподіваємось, нам вдалось хоч трішки зігріти серця бабусь у день 8 Березня, порадувати їх своєю увагою і теплом.

Щира подяка всім нашим колегам, які не залишились осторонь і допомогли здійснити цей захід, щедро поділились своїми статками заради того, щоб весняне свято прийшло і до наших підшефних.

До Міжнародного жіночого дня 8 Березня ми підготували виставку дитячого малюнка «Для мами – з любов`ю», яка розміщена біля актового залу АПК. За­прошуємо всіх жінок, мам, бабусь, сестричок оцінити творчість наших дітей!

Ріта Грицаєнко, член комісії ПК

по роботі з дітьми і шефській роботі