Відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику

З метою формування у дітей та молоді культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам, іншим техногенним явищам та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, 3 Державним пожежно-рятувальним загоном  спільно з нетішинським управлінням освіти  проводився міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику: «Кращий пожежний – це ти обережний».

До участі в конкурсі запрошувались учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста у трьох вікових категоріях: від 6-ти до 10-ти років, від 11 до 14 років, від 15 до 18 років.

Вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти № 1, 2, 4, НВК «Загальноосвітня школа I-IIст. та ліцей», Будинку дитячої творчості, клубу «Юний технік», КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» представили 78 робіт.

Переможцями міського етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний – це ти обережний» стали.

У номінації декоративно-прикладна творчість:

I місце -Тимофій Гончарук, Іван Мандрійчук,- вихованці БДТ (кер. Ю.О.Стицюк); II місце – Софія Бойчук, вихованка КПНЗ «ЦТКУМ» (кер. Л.В. Троцик); III місце – Наталія Дацишина, вихованка БДТ (кер. Н.С.Бологова).

У номінації художня творчість:

I місце – Марія Ковальчук, учениця НВК (кер. Н.В.Шостак);

II місце – Дмитро Гончарук, учень ЗОШ I-IIIст.№1 (кер. О.І.Дацюк);

III місце –  Аліна Верчук, вихованка БДТ (кер. С.П.Мовчан).

Слід зазначити, що подані роботи відповідали тематиці конкурсу, мали оригінальні ідеї та кольо­рові рішення, найкращі роботи будуть представлені на обласному конкурсі.

3-й державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області