Вiдкриття мiського пляжу: вчасно й урочисто

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради висловлює щиру подяку за співпрацю, розуміння та сприяння усім, хто взяв участь в організації й проведенні підготовчих та урочистих заходів з нагоди відкриття міського пляжу, яке відбулося 1 червня 2012 року.

Уперше за кілька останніх років вдалося не лише гарно підготуватись до нового пляжного сезону, а й відзначити цю подію урочисто. З цією метою був створений оргкомітет, який очолив в. о. першого заступника міського голови П.С.Скакун.

Передувала відкриттю копітка робота: були завезені 100 тонн піску, водолази очистили дно прибережної акваторії, споруджено спеціальні вишки, підведено питну водіу, влаштовані роздягальні, встановлені біотуалети.

Велика вдячність висловлюється: керівництву ПАТ «УБ ХАЕС» - Д.П.Оцабриці, П.К.Балачуку, О.В. Степанюку; керівництву ВП «Хмельницька АЕС» та його окремих підрозділів  - М.С.Панащенку, В.П.Макєєву, С.В.Сніщуку, М.М.Паришкурі; керівникам КП НМР «ЖКО» - В.В.Нікітчуку, Л.Р.Добровольському, В.В.Альтману, К.М.Калінському; керівництву та членам ГО «Захід-Схід» - М.В.Хореву та В.В.Соснову.

Щира подяка керівникам відділу культури та туризму виконавчого комітету міської ради і КЗ «Палац культури міста Нетішина», Нетішинській міській організації «Нетішинський козацький полк Хмельниччини» за участь в організації та проведенні концертних номерів, а також відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради – за організацію та проведення спортивних заходів.

Ми вдячні Нетішинській міській організації «Нетішинський козацький полк Хмельниччини» (Грицаєнко О.О.) разом із представниками Нетішинського МВ УМВС України у Хмельницькій області за участь у забезпеченні охорони громадського порядку.

Виїзну торгівлю організував директор КП НМР «Торговий центр» О.В.Вознюк.

Щедрого всім на сонце та радість пляжного літа!

Микола Степаненко, секретар міської ради Фото Богдана Фединчука