Відпрацювали дії особового складу під час гасіння пожежі на автозаправній станції

В ніч з 10 на 11 липня проведено  нічне перевірочне заняття  з тактичної підготовки з особовим складом караулу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з охорони м. Нетішин. Метою заняття було практичне відпрацювання оперативно-тактичних дій особового складу чергового караулу гасіння умовної пожежі нафтопродуктів на колонці №1 АЗС №РН14 ТОВ «ОККО РІТЕЙЛ» м. Нетішин.

За легендою, на  пункт зв’язку  8-ї державної пожежно-рятувальної частини надходить повідомлення про пожежу на автозаправній станції  «ОККО РІТЕЙЛ»:  горить колонка та стався розлив пального, частково горить буді­вля операторської. Особовий склад в спеці­альному одязі та спорядженні негайно виїж­джає на місце виклику. По приїзду встановили пожежний автомобіль на дорозі, провели попереднє оперативне розгортання до входу будівлі операторської та приступили до гасіння будівлі. Під час відпрацювання працівники Служби порятунку ретельніше вивчають планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.

На завершення занять начальник 8 ДПРЧ з охорони міста Нетішин дав оцінку загальному рівню підготовленості особового складу.

3-й державний

пожежно-рятувальний загін