КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ, ЩО ВИПРОМІНЮЮТЬ ТЕПЛО СЕРЦЯ

Перед великодніми святами на ЗАТ «Нетішинхарчопром», або ж просто - місцевому  хлібозаводі, збирається своєрідний «консиліум». Тут радяться кращі кондитери підприємства про випуск пасок. А ця продукція доволі специфічна, бо потребує чіткого дотримування технології.

За словами інженера-технолога Олени Косянчук, смачна паска може випектись тільки тоді, коли вдало будуть пройдені всі етапи - від правильного підбору борошна і аж до термічної обробки. На підприємстві гордяться й тим, що продукція виготовляється без використання хімічних добавок. Паски виходять просто смачними. У цьому й переконались споживачі, які вже не один рік до святкового Великоднього столу купують саме вироби нетішинських кондитерів.

- Плануємо випекти майже 10 тисяч пасок,- розповідає Олена Володимирівна, - ось нещодавно придбали малі форми, бо переконалися, що найбільшим попитом користуються саме невеликі вироби. Це певною мірою пов’язано із давньою традицією: коли на Великдень хтось навідується в гості, повинен для господарів подарувати паску. А про хорошу якість нашої продукції свідчить і такий факт: працівники хлібозаводу самі охоче купують пасхальні вироби.

У виготовленні продукції бере участь весь колектив підприємства. Кондитери переконані, що без добрих помислів та любові до справи годі очікувати хороших слів від споживачів. Найвища оцінка звучить лаконічно - «Смачно!»

Олександр Шустерук

На знімку: начальник зміни Жанна Сидорук, кондитери Наталія Бабій та Валентина Мрочко задоволені першою партією смачних пасок.