Внесок працівників ХАЕС у призове місце міжнародного спортивного фестивалю трудящих

У місті Варна (Болгарія) відбувся ХIII Міжнародний спортивний фестиваль трудящих, що зібрав цьогоріч під свої знамена спортсменів-аматорів  15 країн світу.

Чотири дні на чорноморському узбережжі Болгарії  мірялись силами понад 1200 спортсменів з  Сербії, Мексики, Австрії, Польщі, Ізраїлю, Косово, Туркменістану, Македонії, Румунії, Франції, Угорщини, Казахстану, Росії, Болгарії та України. За підтримки НАЕК «Енергоатом» у змаганнях взяли участь 24 спортсмени-атомники АЕС України, серед яких були четверо представників Хмельницької АЕС.  Фестиваль визначав кращих у шести видах спорту: плаванні, пляжному волейболі, пляжній боротьбі, перетягуванні линви, шахах та вуличному  баскетболі.

Загальнокомандне третє місце свідчить, що атомники гідно представили країну.

 Прекрасні результати показали нетішинці. П’яте місце волейбольної дружини атомників, за яку виступали Іван Маркевич (слюсар ЕРП), Андрій Олендер (машиніст-обхідник 7 групи ТЦ) та Андрій Орловський (інженер-технолог ЕРП) – гідний внесок у скарбничку підсумкового призового місця українців.

 Четвертий результат у перетягуванні линви також вплинув на загальний підсумок змагань.

Василь Городецький, інженер II категорії ймовірнісних оцінок САБ, спеціалізувався на плаванні. Разом з Русланом Федінчиком з РАЕС він виборов 2 місце в командному запливі.

Третю сходинку Василь виборов у індивідуальних змаганнях  на дистанції 50 метрів вільним стилем, а вже у естафеті 4Х50 метрів команді атомників не було рівних.  Як засвідчує Василь Городецький, до здорового способу життя призвичаївся ще змалечку, відвідуючи секцію плавання у СК «Енергетик». І сьогодні він залюбки відвідує басейн. Як сотні інших працівників ХАЕС.