XVI Спартакіада в апогеї

Турніром із настільного тенісу  завершено черговий етап XVI Спартакіади серед цехів та підрозділів атомної станції. За результатами попередніх зустрічей команди фіналістів турніру з настільного тенісу були прогнозовані. У підсумку третій рік поспіль лідером турніру стає команда управління + цех теплової автоматики і вимірювань. На другій сходинці тенісисти енергоремонтного підрозділу. Команда навчально-тренувального центру виборола третє місце.

У турнірі з гирьового спорту, який проходив наприкінці квітня цього року, перемогу здобула команда ГТЦ +КГ + в/ч з охорони АЕС. Друге місце у спортсменів енергоремонтного підрозділу. Третю сходинку посіла команда електроцеху + Третій Державний пожежно-рятувальний загін (ДПРЗ).

За підсумками п’яти видів лідирує команда енергоремонтного підрозділу, другу сходинку посідають працівники турбінного цеху, а замикає трійку лідерів команда ЕЦ+3 ДПРЗ.

Протягом травня цього року спортсмени Хмельницької АЕС змагатимуться у турнірах з легкої атлетики, баскетболу, шахів та шашок.