З 1 березня хмельничанам за електрику доведеться платити більше

Про це повідомляють у ПАТ «Хмельницьк­обленерго».

Для споживачів, що проживають у містах (у тому числі, які проживають в житлових будинках, обладнаних кухонними електроплитами) за обсяг, спожитий до 100 кВт*год електроенергії на місяць (включно) - 90 коп. за 1 кВт*год (з ПДВ), за обсяг, спожитий понад 100 кВт*год електроенергії на місяць - 168 коп. за 1 кВт*год (з ПДВ).

Для споживачів, що проживають у сільській місцевості (у тому числі, які проживають в житлових будинках, обладнаних кухонними електроплитами) за обсяг, спожитий до 100 кВт*год електроенергії на місяць (включно) - 90 коп. за 1 кВт*год (з ПДВ), за обсяг, спожитий понад 100 кВт*год електроенергії на місяць - 168 коп. за 1 кВт*год (з ПДВ).

Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу встановлені тарифи на найнижчому рівні – 90 коп. за 1 кВт*год (з ПДВ) незалежно від обсягів споживання.

Електрична енергія, яка витрачається в багато­квартирних будинках та гуртожитках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 140 коп. за 1 кВт*год (без ПДВ).

Електрична енергія, яка витрачається в дачних та дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах на технічні цілі (роботу насосів) та освітлення території, відпускається за тарифом 140 коп. за 1 кВт*год (без ПДВ).

Звертаємо Вашу увагу, що для споживачів, які проживають у сільській місцевості та у місті, встановлюється єдиний тариф та єдиний обсяг споживання за мінімальною ціною - до 100 кВт*год електро­енергії на місяць (включно).

Також нагадуємо, що у місцевих органах соці­ального захисту населення, споживачі можуть отримувати субсидії для  зменшення  розміру оплати спожитої електричної енергії.

Повну інформацію щодо тарифів для усіх груп споживачів, зокрема тих, що користуються електроопаленням, можна отримати на офіційному сайті ПАТ «Хмельницькобленерго»  www.hoe.com.ua в розділі «Тарифи», а також у РЕМ, що обслуговує Ваш населений пункт або у Контакт-Центрі ПАТ «Хмельницькобленерго»

тел. 0(800) 50-50-62, 0(382) 75-52-00.