За об`єктом об`єкт

На території проммайданчика Хмельницької АЕС триває будівництво приміщення для служби фізичного захисту. Генеральним підрядником його виступає УБ ХАЕС, а субпідрядником ТОВ БМУ-4, яким керує Володимир Сірук. За словами очільника будівельно-монтажного управління, працівники  підрозділу займаються загально-будівельними роботами – від спорудження до встановлення сантехніки. Незабаром вони приступлять до облаштування покрівлі.

Автор цих рядків завітав на будівельний об’єкт під час короткочасної наради, яку проводив із будівельниками виконроб ТОВ БМУ-4 Віктор Поляков. Останній не приховував задоволення від якості будівельних робіт,  виконаних його колегами.

-У хорошій організації проведення усіх циклів спору­дження чимала заслуга нашого ювіляра бетонувальника Віктора Сергєєва, - зауважив Віктор Олексійович.

Під час відвідин будівельного об’єкта випала нагода поспілкуватись із одним із найстарших працівників УБ ХАЕС.

Після закінчення середньої школи у Кривині  Віктор Сергєєв особливо не обтяжувався щодо вибору майбутньої професії і у 1979 році влаштувався на буді­вництво, яке зароджувалось на території Нетішина.

Тоді місцеві дороги можна умовно було назвати напрямками для пересування. Вони були грунтовими і їх твердість залежала від примх погоди. Під час дощів ними можна було ходити тільки у гумових чоботях. Не випадково спорудження шляхів із твердим покриттям стало одним із пріоритетів на початку спорудження молодого міста та Хмельницької АЕС. До цієї справи долучився і Віктор Сергєєв. Він бетонував майданчики, під’їзні шляхи, закладав фундаменти господарсько-виробничих споруд. Сьогодні  із особливою гордістю пригадує свою участь у будівництві другого енерго­блока та ЗОШ №4.

- Мої діти закінчували ЗОШ №3, але мені таки приємно, що особисто став причетним до зведення нового навчального закладу, - каже Віктор Миколайович.

У будівництві його поважають за професіоналізм. Колеги не нехтують його мудрими настановами та порадами. Друзі цінують Віктора Сергєєва за людяність, щирість та бажання допомогти.

Про сім’ю Сергєєвих також можна почути чимало гарних відкуків. Віктор Микола­йович разом із дружиною Лесею Миколаївною виховали чотирьох дітей. Старші, Василь та Ірина, вже самостійно торують життєву стежину. Не так давно донька Оксана перевела свого тата у почесний статус дідуся. Наразі залишилось поставити на крило найменшого Богдана, який навчається у дев’ятому класі.

55-річчя Віктор Сергєєв зустрів, як мовиться, на робочому місці. Наступне найближче свято -  коли вдасться здати важливий об’єкт.

Олександр Шустерук

На знімку: Віктор Сергєєв (в центрі) разом із коллегами