Захистили  честь  галузі

На базі «Парадіз», м. Коблево пройшли фінальні змагання XXI Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту, яку традиційно спільно провели Фізкультурно-спортивне товариство «Україна» та профспілки.

У Спартакіаді взяли участь 11 збірних команд Всеукраїнських галузевих профспілок.

Спортсмени змагалися у п’яти видах спорту: з настільного тенісу, гирьового спорту, шахів, футзалу та волейболу. Атомну промисловість у волейбольному турнірі представляла команда спортсменів Хмельницької АЕС, яка виявилась кращою у цій дисципліні. За словами тренера нетішинських волейболістів Сергія Харченка, найважчою була фінальна гра з командою металургів і гірників, проте спортсмени змогли зібратися у відповідальний момент і виграти з рахунком 2:1, здобувши «золото» Спартакіади. Голова ППО ХАЕС та ФСТ «Атом України» Михайло Гук вважає, що представники нашої станції були найдисциплінованішими та найвмотивованішими і здійснили кілька спортивних подвигів, здолавши титулованих суперників – гросмейстерів, майстрів спорту тощо.  

Найвищу нагороду у Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді здобула пра­цівниця Хмельницької АЕС Вікторія Са­фронова, яка перемогла у шаховому турнірі.

У гирьовому спорті, де також взяли участь нетішинські спортсмени, третю сходинку посів В’ячеслав Рудницький.

 Це дало можливість колективу «Атому України» вибороти друге загально­командне місце. Фінальні змагання між­галузевої Спартакіади пройшли на високому рівні, адже подібні Спартакіади являються оглядом постановки масової фізкультурно-спортивної роботи у трудових колективах та галузевих профспілках.

 На знімку: краща команда турніру з волейболу.