Кращi – представники ЕРП

Традиційно в кінці року підбиває підсумки роботи спортивний комплекс Хмельницької АЕС. Протягом дванадцяти місяців практично щотижня проводяться змагання в басейні та на бігових доріжках, футбольному полі та борцівському залі, у Палаці спорту «Енергетик».

Як і у минулі роки, Спартакіада серед цехів та підрозділів ВП ХАЕС об’єднує фізкультурників більшості цехів та підрозділів станції. Цього року об’єднаними колективами виступали ЦТАВ + Управління, НТЦ+РЦ, ЕЦ+ЗДПО, ЦДПРВ+ЦРБ, ГТЦ+КГ+В/ч, ТрЦ+УВТК. Окремими колективами виступали турбіністи, збірна відділів та енергоремонтне підприємство.

У чотирнадцяти видах розігрувались очки між командами. Це шашки та шахи, волейбол, плавання, гирьовий спорт, гандбол, настільний теніс, більярд, нарди, арм­спорт, перетягування канату, футзал, більярд та легка атлетика. Найкраще за підсумками всіх змагань виступили колективи ЕРП, турбіністи та об’єд­наний колектив електроцех+ЗДПО. Саме за таким ранжиром вони і вишикувались у під­сумковій таблиці. Приміром ЕРПівці були кращими у волейболі, гандболі, настільному тенісі  та футзалі, другими у плаванні,  нар­дах і перетягуванні канату, тре­тіми у баскетболі. Турбіністи ви­грали  три види: плавання, шахи та легку  атлетику. Електроцех + ЗДПО був кращим у гирьовому спорті і баскетболі. Отож, у переможців змагань 92 очки, на п’ять менше у турбіністів та 78 очок набрала третя команда.

Проведення змагань покладено на працівників спорткомплексу, яких очолює заслужений працівник фізичної культури і спорту Станіслав Балаян.

Відзначимо, що Хмельницька АЕС вдало виступила цього року у ХХ Спартакіаді Атомпрофспілки. Представники станційного спорту зайняли друге загальнокомандне місце, поступившись лише значно більшій за чисельністю команді Запорізької АЕС.

Зазвичай, у День енергетика переможці отримують кубки, медалі та призи. У Палаці культури відзнаки колективам вручали генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко та голова ППО ХАЕС Михайло Гук. Аплодисменти і побажання успіхів усім, хто веде здоровий спосіб життя, були щирими і доречними.

Віктор Павлов

Фото  Валерія  Валуєва