Бiльше дерев – кращий Нетiшин

Два дні поспіль тривала цього року акція «Посади дерево – збережи планету». 10 жовтня пенсіонери (понад 20) під керівництвом голови цехового комітету Ольги Василівни Яськів та 11 жовтня члени комісії профкому по роботі з дітьми і шефській роботі (голова –Л.М. Малько) висаджували в нашому місті саджанці різноманітних порід дерев.

Порадившись з представниками місцевої влади,  пенсіонери вирішили долучитись до озеленення території майбутнього парку, що знаходиться за міськвиконкомом вздовж берега річки Горинь. Працювали завзято, дружньо. З роботою впорались менше, ніж  за дві години. Зате всі 55 деревцят, висаджених за всіма правилами саді­вництва,  з часом стануть гарною окрасою паркової зони. Було прийнято колективне рішення і надалі засаджувати саме цю територію.

Члени ж КРДіШР продовжили роботу з облагородженняю берега каналу від кафе «Старий Томас» вздовж вулиці Михайлова до її перехрестя з проспектом Незалежності. На даній ділянці раніше висаджено 93 дерева. Але спекотне літо та інші несприятливі фактори призвели до того, що в 30 лунках деревця загинули. Протягом суботника було висаджено 15 саджанців, а також всі дерева були обкопані та загорнуті землею на зиму. Отже, ще 15 лунок чекають на нас з вами. Долучайтесь! І нехай наше місто стане ще зеленішим та красивішим!

Інформація КРДіШР