СВЯТО ДЛЯ ПІДШЕФНИХ

Напередодні жіночого свята 8 Березня, свята весни та перших квітів, члени комісії ПК по роботі  з дітьми та шефській роботі традиційно відвідали мешканців Кривинського будинку-інтернат для інвалідів та людей похилого віку, а також вихованців Берездівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

Хотілось порадувати наших підшефних, подарувати їм гарний весняний настрій, розрадити стареньких та привітати зі святом весни юнок. А тому вирішили, що найкращим подарунком до жіночого свята, звичайно ж, будуть квіти.

Отже, кожна бабуся отримала від нас букетик ніжних пролісків. А ще приємним сюрпризом для них став виступ вокального ансамблю «Камелія» (керівник – представниця Нетішинського козацького полку Каміла Пельванова). Цей колектив чарівних жінок давно знаний у нашому місті. Не залишив він байдужими і підшефних, - старенькі із задоволенням слухали їх проникливі, майстерно виконані пісні.

А ще ми привезли для мешканців інтернату деякі необхідні для них речі, зібрані працівниками станції (одяг, взуття, постільна білизна, памперси для лежачих).

Далі наша поїздка продовжилась до Берездова, і наші маленькі друзі теж не залишились без поздоровлень. Як і завжди, дітлахи радо вітали гостей і зачаровано слухали виступи юних учасниць вокальної студії «Камелія» Надії Гусарової та Анастасії Ковалінської. Гучними оплесками зустріли школярі і виступ дорослого складу вокального колективу студії «Камелія».

Вдячні дітки не залишились в боргу і з свого боку підготували для гостей святковий виступ, а потім всі разом заспівали нам свій шкільний гімн. Повірте, це було дуже зворушливо, і свято справді було теплим та незабутнім. І вихованці, і викладачі школи-інтернат передали щирі вітання зі святом 8 Березня всім жінкам Хмельницької АЕС, а також висловили подяку за подарунки та чудовий виступ артистів.

Ми також щиро дякуємо всім небайдужим працівникам ВП ХАЕС, що долучились до проведення шефського заходу, а також вокальному колективу «Камелія».

Повідомляємо, що на прохання та за побажаннями мешканців Кривинського будинку-інтернат для інвалідів та людей похилого віку відбудеться шефська поїздка, приурочена до пасхальних свят. Отже, запрошуємо всіх бажаючих долучитись до збору коштів та речей (особливе прохання від підопічних – привезти пасочки та крашанки, а від працівників закладу – памперси).

Сподіваємось, що кожний дідусь і бабуся відчують себе потрібними, і обов’язково отримають святкову пасочку!

Ріта Грицаєнко, член комісії ПК

по роботі з дітьми і шефській роботі