Бігом до перемоги

Відкрита першість міста і КДЮСШ з легкої атлетики серед юнаків і дівчат на призи І.Лукащука відбулися у манежі міста Нетішин.

Ігор Лукащук – колишній вихованець Нетішинської КДЮСШ, фіналіст юнацького та учасник юніорського чемпіонатів світу, майстер спорту на дистанції 400 м, головний спонсор змагань,

Змагання проводились у двох вікових групах:  серед дівчат і хлопчиків 2000/2001 років народження та  2002 і молодших на дистанціях 60, 300, 600, 1000 м.

Всі призери  основної програми змагань були відзначені медалями і дипломами, а переможцям  дістався спортивний рюкзак «New Balance».

 Відбувся також комерційний забіг на 400 м  серед учасників  1997 року народження і молодших, в якому  за перше місце вручались кросівки, за друге – футболки, за третє – спортивні пляшечки с символікою фірми «New Balance».

В змаганнях взяли участь команди з міст і районів Хмельницької і Рівненської областей. Всього понад 250 спортсменів.

Нетішинські легкоатлети  виступили досить вдало: в основній програмі змагань серед 36 можливих призових місць, вибороли одинадцять, а  Марія Якимчук здобула перемогу у комерційному забігові на дистанції 400 метрів.

Отже, призери від Нетішина: Катерина Гарбар -  перше місце на трьохсотметрівці, друге - на шестидесятиметрівці; Олександр Федоров та Лілія Апончук - 2 місце на 300 м, третє - на 60 м; Марина Стелько - 2 місце на трьохсотметрівці, а Владислав Почебула на кілометровому  відрізку; треті місця на дистанціях 600 метрів за Анжелою Клімовою та  Ярославом Поночовним і на 1000 метровій дистанції відзначилась Анастасія Слободян.

Нетішинських спортсменів до змагань готували: Олександр Краснов, Сергій Ліщук та Ігор Сумін.

Віктор Гусаров