Добігає завершення чергова Спартакіада працівників Хмельницької АЕС, яка завжди характеризується запеклою боротьбою за кожне очко у будь-якому виді змагань. Ще два види попереду, а саме - перетягування канату і футзал,- які можуть внести певні зміни у розподіл місць. Принаймні на момент, коли завершено 8 видів змагань, лідирує з відривом у одне очко команда турбіністів.На другому місці ЕРПівці. Саме між ними і буде точитись головна боротьба за першість у Спартакіаді, бо третій колектив – ЕЦ+ЗДПО – відстає на десять очок від лідера.

Щойно завершились змагання з баскетболу. Об’єднана команда ЦДПРВ+ЦРБ не заявилась у цьому виді змагань. А перемогу святкували фіз­культурники ЕРП. До речі, кращим гравцем тур­ніру визнано саме працівника цього підрозділу Віталія Ткачука. Далі команди у баскетбольних баталіях розташувались наступним чином: друга команда – НТЦ+РЦ, треті – турбіністи, четверті – Збірна відділів. За ними відповідно електроцех, Управління+ЦТАВ, ТрЦ+УВТК і ГТЦ+КГ+В/ч.

 Прекрасно провели турнір Олексій Шевченко (НТЦ), Андрій Орловський (ЕРП), Андрій Олендер (ТЦ), Михайло  Кротов (Збірна відділів).

Турнір триває.

Сергій Кузьмінчук, головний суддя змагань

Вервечка змагань

Всеукраїнський турнір з фехтування на шаблях серед юнаків і дівчат «Ліга 10-13» проведено у Миколаєві. Вихованці заслуженого тренера України Ольги Штурбабіної та її колеги Віталія Цисарука не пасли задніх і в результаті «окупували» всі сходинки  п’єдесталу перемоги. Кращою була Софія Коваленко. На срібну сходинку піднявся Андрій Огойко. Бронзовим призером стала Анастасія Жук.

***

Зональні змаганння з волейболу в залік Спартакіади школярів  області проходять у різних містах Хмельниччини. Так, юнаки в Ізяславі обіграли у двох партіях школярів Білогірського району, і з таким самим рахунком поступились місцевим юнакам.

 А в Нетішині дівчата розгромили однолітків Славути та Славутського району.

***

Нетішин приймав численні колективи юних футболістів в рамках відкритої першості міста і КДЮСШ з футболу «Кубок федерації» (юнаки 2002-2003 та 2003-2004 років народження). Всього двадцять дві команди. У старших відзначились команди «КДЮСШ-2002» та «КДЮСШ-2003», які зайняли дві перші сходинки турнірної таблиці. Треті – львів’яни з команди «Покрова».

Молодші також були в призерах: «КДЮСШ-2003» тріумфував, а «Енергетик» був у числі призерів.

***

У єдиноборствах також є низка успіхів.  В Рівному проведено відкритий обласний турнір з боксу  пам’яті Анатолія Яндали. Вихованець Максима Грушина Максим Сегень у вазі 52 кг виборов срібло.

А у Львові в рамках міжнародного турніру з боротьби самбо серед юнаків 2000-2003 років народження на призи дворазового чемпіона світу М.Юнака відзначилась група нетішинських вихованців.

Зокрема переможцем у своїй вазі був Віталій Сідлецький. Срібних відзнак добились Сергій Шпак та Дмитро Царук, бронзових – Володимир Мороз, Микола Сидор, Дмитро Руй та Данило Пташнюк.

Готували спортсменів до змагань заслужений тренер України Геннадій Горохов та заслуже­ний майстер спорту України Руслан Задворний.

Віктор Павлов