Все сьогодні тільки для вас…

Дитина… Найрідніше, найцінніше, найдорожче, що є у житті. Кровинка, плоть від плоті. І не передати, і не описати словами, що відчувають та переживають ті, кому судилося ростити та виховувати дитину-інваліда. У працюючих на нашому підприємстві сім’ях виховуються 44 дитини з особливими потребами.

Саме для цих діточок уже 8-й рік поспіль на початку зими в перших числах грудня­ в Палаці культури си­лами творчих колективів проводяться заходи, організа­тором яких виступає профспілковий комітет Хмельницької АЕС.

«Цей перший сніг, ця чудова простора зала, ці клоуни та артисти, які з хвилюванням чекають свого виходу – все сьогодні тільки для вас» - такими словами 7 грудня відкрила програму голова комісії профкому по роботі з дітьми і шефській роботі Людмила Михайлівна Малько.

А потім був кумедний веселун Фунтик (Світлана Степанюк) зі своє командою – смішними клоунами (учасниками театральної студії «Маски»). Що відбувалось в залі! Веселий сміх, розпашілі щічки, азарт! А скільки було танців! А ігор, конкурсів, естафет та інших розваг! І справжній концерт з піснями і танцями. До речі, гості з підшефної Берездівської спеціалізованої школи-інтернат, які приїхали на свято, також підготували цілком достойні номери – дівчатка співали сучасні молодіжні пісні не гірше, ніж учасники ансамблів художньої самодіяльності міського Палацу культури.

На завершення свята рожеві повітряні кульки та мильні бульбашки, що розлетілись по всій дискозалі,  стали гарною окрасою дійства. На виході кожен отримав солодкий подаруночок з сюрпризом. Діткам з Берездова члени КРДіШР прямо в автобус занесли величезного іграшкового пса та гостинці в дорогу: кукурудзяні палички, печиво, сік. Щасливої вам дороги! Чекаємо вас наступного року.

До речі, напередодні, 4 грудня, комісія по роботі з дітьми спільно з артистами Палацу культури та представником Українського ядерного товариства порадували своїм візитом з подарунками та розважальною програмою наших сусідів – вихованців Острозької спеціалізованої школи-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку.

Дай Боже, щоб нам усім вистачало сил, здоров’я та коштів на подібні добрі справи. А бажання у нас не мине. І спасибі всім, хто нам допомагав, підтримував та сприяв.

Інформація КРДіШР профкому ХАЕС