ВIДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦIВ

На Хмельницькій АЕС відзначено переможців конкурсу професійної майстерності між відокремленими підрозділами ДП «НАЕК «Енергоатом». Він нещодавно пройшов на технологічних базах нашої електростанції.

Оцінка професійної майстерності конкурсантів проводилась за такими спеціальностями, як електрозварювальник ручного зварювання, слюсар аварійно-відновлювальних робіт 4-го розряду, слюсар з ремонту автомобілів, інженер-дефектоскопіст, електромонтер з ремонту релейного захисту і автоматики, машиніст-обхідник турбінного відділення основної турбіни, електрослюсар з ремонту та обслуговування автоматики і засобів вимірювань електростанцій, слюсар з ремонту насосного обладнання, інженер-дефектоскопіст.

Серед учасників конкусу професійної майстерності, які представляли трудові колективи Рів­ненської, Південно-Української, Запорізької АЕС, ВП «Атомремонт­сер­віс» та «Атоменергомаш», представники Хмельницької АЕС за підсумками його теоретичних та практичних частин зуміли показати гарні результати. Серед слюсарів з ремонту авто­мо­бі­лів перше місце виборов слюсар з ремонту автомо­бів Сергій Твері­тін.  Най­вищі результати засвідчено також у інших представників Хмельницької АЕС, зокрема електрозварювальника  Віктора  Апончука, інженера-дефектоскопіста Ярослава Пилипчука, машиніста-обхідника Олександра Ковальчука, слюсаря з ремонту насосного обладнання  Владислава Веремійчука.

Другі місця у конкурсі професійної майстерності вибороли інші представники нашої електростанції - слюсар аварійно-відновлювальних робіт Артем Андрейцев, електромонтер з ремонту апаратури релейного захисту і автоматики Дмитро Прилуцький, електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики і засобів вимірювань електростанцій Віктор Кордан.

У відзначені високих здобутків конкурсантів від ХАЕС взяв участь її генеральний директор Микола Панащенко.

Наш кор.

Фото Олександра Шустерука