Полудень віку на життєвому календарі талановитої людини Віри Ковальчук. Її поетичне творіння «Калиновий рай», що з’явилось 2007 року, доповнило скарбницю чеснот, притаманних Вірі Іванівні, розкрило ще одну сторону її багатогранної душі. Вона член міської літературної студії «Натхнення», постійний учасник різноманітних творчих конкурсів. В.Ковальчук належить до типу людей, які шукають красу в усьому, що їх оточує. Людина непосидюча, залюблена в природу та історію України, для якої родинні зв’язки, сім’я є  органічним плетивом її самобутнього погляду на світ. Віра плекає віру у свій поетичний дар, і реалізовує себе у віршах інтимної та громадської тематики­.

Багатьом нетішинцям припали до душі її пісні «А давай запитаєм у осені», «Вишита сорочка», «В нашому сільському клубі». В родинних колекціях зберігаються вишиті рушники, сорочки, образки, до творення яких причетна ця невгамовна жінка. Найголовніші її твори – трійко дітей, що вже стали на крило, але під постійною опікою матері.

Побажаємо ювілярці, а заодно ї її чолові­кові Василю, який в один день з Вірою Іванівною зустрічає свій день народження, здоров’я та родинного затишку, добра і щастя.

Літстудійці