Під час виводу в ремонт третього каналу безпеки на другому енергоблоці працівники цеху вентиляції та кондиціювання спільно з ремонтниками служби спеціальних та монтажних робіт  виконали  заміну арматури. Попередньо був проведений її вхідний контроль, розроблені конструкторська документація та технічне рішення  на   заміну.

- Для нас важливо у період ремонтної кампанії на другому енергоблоці, - розповідає заступник начальника цеху вентиляції та кондиціювання з ремонту Йосип Сідлецький, - забезпечити оптимальний температурний режим у гермозоні. Ми зараз при допомозі спеці­алістів цеху налагодження та випробування устаткування проводимо процедури з покращення роботи повітряохолоджувачів. Це вдасться зробити за допомогою  встановлення  водяних затворів.  Вже проведено попередні узго­дження, видано наряд на замовлення. Роботу плануємо завершити до кінця планово-попереджувального ремонту. Крім цього, плануємо замінити ділянку трубопроводу з технічною водою в одному з приміщень автономних кондиці­онерів.

Наш кор.

На знімку: заступник начальника цеху вентиляції та кондиціювання з ремонту Йосип Сідлецький та провідний інженер Віктор Чернецький обговорюють питання покращення температурного режиму у гермозоні

Фото  Олександра Шустерука