Допомога військовим

Допомога Міністерству оборони України стала справою честі більшості громадян держави. Працівники ВП ХАЕС на рахунки армії на 1 травня поточного року  перерахували 350790 гривень. Ще 52000 гривень було зібрано працівниками підприємства за ініціативи ГО «Екіпаж» для допомоги військово-морському флоту. І цей процес не вщухає, а набирає сили.

Працівники нашого підприємства з моменту прибуття на місце дислокації одного з підрозділів захисту повітря над ХАЕС почали активно допомагати в облаштуванні побуту військовослужбовців, адже прибули вони у непідготовлені для нормального проживання умови.

Принаймні атомники доклали зусиль у  прокладанні трубопроводів питної води, каналізації, електропостачання, допомогли у облаштуванні їдальні, казарми, господарських та інших приміщень. Працівниками підрозділів зібрано понад 70 тисяч гривень, на які придбано необхідні військовим товари, зокрема миючі засоби, засоби особистої гігієни, шкарпетки, костюми, футболки, берци, постільна білизна, подушки, ковдри, інші предмети побуту. Для здоровпункту військової частини придбано стетоскоп, тонометр, різні ліки, для їдальні – посуд, табурети, скатертини на столи тощо.

Спеціалісти підприємства надають  військовим різнобічну технічну допомогу.

А ще не забувають про підвищення духовного рівня захисників Вітчизни. На прохання військовослужбовців напередодні свята Воскресіння Христового за сприяння працівників ХАЕС був організований святковий концерт силами художніх колективів Нетішина та Полонного, який мав великий успіх.

Працівники Хмельницької АЕС передали у користування військових багато уживаної, але справної побутової техніки, зокрема, п’ять пральних машин, електроплиту, інші побутові прилади. Для проведення змістовного дозвілля, військовим передано шахи, шашки, м’ячі.

 Отже, частина ППО фактично взята працівниками ВП ХАЕС, а також жителями м.Нетішина та навколишніх сіл під постійну опіку.