Душевна  зустріч  з  підшефними

Члени комісії по роботі з дітьми та шефській роботі (КРДіШР) Орга­нізації молоді ППО ХАЕС традиційно відвідують підшефних на свято останнього дзвоника та випускного вечора.

24 травня була здійснена благодійна поїздка у Ізяславську  спеці­алізовану загально-освітню школу-інтернат, де мешкають діти із наслідками поліомієліту та церебрального паралічу. Того дня кожній дитині, що випускалася у світ із цього закладу, члени комісії РДіШР ОМ ППО ХАЕС вручили подарунки: сумки та коробки цукерок, також були завезені іграшки та одяг.

Комісія не забула жодного випускника школи-інтернат. Навіть випускники, що з поважних причин не змогли потрапити на свято, не залишилися поза увагою: їм від Орга­нізації Молоді ППО ХАЕС директор закладу особисто передав привезені подарунки. Підтвердженням, що свято випускників вдалося, були яскраві та радіс­-           ні посмішки випускників   школи.

Особливу подяку члени комісії РДіШР ОМ ППО ХАЕС висловлюють не­байдужим представникам колективу за допомогу у зібранні коштів та одягу, зокрема членам Організації Молоді ППО ХАЕС (500 грн.), працівникам ВППР (60 грн.), ЦГЗ (336 грн.), ВКМ (600 грн.), ЕРП (70 грн.), турбіністам (1010 грн.), Ірині Буліч (ЕЦ) – 50 грн., і всім небайдужим людям, які не пожалкували коштів, що були зібрані у спеціальну скриньку та якоюсь мірою сприяли у організації та проведенні цього заходу. Нехай Господь Бог віддячить вам сторицею за добрі справи.

Леонід Волков,

 голова ОМ ППО ХАЕС,

Інна Веремійчук,

голова КРДіШР ОМ

ППО ХАЕС