Зустрілись  друзі

Третього грудня - Міжнародний день людей з особливими потребами. Вважаю, що цей день дуже потрібний нашому суспільству, щоб звернути увагу на проблеми тих, кому потрібна наша увага, підтримка та допомога. Особливо якщо мова йде про дітей…

Саме для них силами комісії по роботі з дітьми і шефській роботі профспілкового комітету­ ХАЕС та творчого колективу Нетішинського Палацу культури був організований та проведений захід, присвячений даній події.

Заздалегідь були вручені особисто кожній дитині чи її батькам запрошення.  П’ятого грудня малеча зібралась в дискозалі.   В гості до малят завітав веселий казковий персонаж Карлсон, який запросив усіх у свій веселий світ чудес. Галасливі розваги, конкурси та забави супроводжувались запальною музикою. Діти із задоволенням брали участь у іграх та конкурсах, за що отримували невеличкі солодкі призи – чупа-чупси. На завершення свята кожен отримав по невеличкому подарунку.

В силу деяких обставин цього року до наших діток не змогли приєднатись вихованці Берездівської спеціалізованої школи-інтернат, тому після закінчення заходу у місті Нетішин члени комісії разом із артистами вирушили до Берездова. До заходу також приєднались представники Нетішинського козацького полку, які для вихованців школи-інтернат зібрали чотири пакети м’яких іграшок.

І знову щасливі дитячі усмішки, радість і вдячність за те, що не забули і подарували декілька годин справжнього свята! Повірте, ці діти вміють бути вдячними…

Загалом на проведення даних заходів було зібрано 1298,45 грн. (члени комісії - 700 грн., організація пенсіонерів ХАЕС – 518,45 грн., Т.Троценко – 80 грн.), на які було придбано 119 шоколадних яєць, 108 шоколадних медальок, 91 чупа-чупсів, 86 повітряних кульок, 53 пачки кукурудзяних паличок «Оттімо», 47 заколок для дівчат та 30 іграшкових машинок для хлопчиків.

 Щиро дякуємо всім небайдужим за допомогу та сприяння.

Ріта Грицаєнко, член КДіШР