Знову попереду турбіністи

Спартакіада Хмельницької АЕС, п’ятнадцята за ліком, перетнула екватор легкоатлетичними змаганнями, які зібрали стрибунів, штовхальників ядра та бігунів на різні дистанції з восьми команд. Зауважимо, що другого змагального дня йшов дощ, який мав позначитись на результатах та настроях спортсменів. Однак, деякі результати виявились кращими за минулорічні, коли ці ж спортсмени змагались у сонячну днину. Як завжди, значну кількість очок у залік своєї команди приніс Сергій Захарченко. Він переміг на стометрівці з результатом 12.18 секунди та стрибнув на п’ять метрів 43 сантиметри. Його колега по цеху Іван Бортник подолав вісімсотметрову дистанцію за 2 хвилини 20 секунд, а також пробіг трикілометрову дистанцію за одинадцять хвилин 19 секунд.  Гарний результат у штовханні ядра показала Лариса Дорошенко.

Не старіють душею ветерани. У числі тих, хто продемонстрував прекрасні фізичні дані, ветерани виробництва і фізичного гарту  Роман Мельник та Степан Пенчук. У категорії тих кому за… вони були поза конкуренцією. З результатів кращих представників склалась перемога турбіністів. Вони «назбирали» 295 очок. У команди ЕРП та електроцеху однакова кількість очок, але за більшим показником завойованих перших місць на другій сходинці закріпились ерпівці.

Квартет замикає команда НТЦ. На п’ятій позиції об’єднаний колектив в/ч+ГТЦ+КГ. Це команди, які мають понад двісті залікових очок. Команда ЦТАВ+Управління із 175 очками на шостій позиції. Збірна відділів набрала 127 очок і займає сьоме місце. Замикає вісімку збірна ТрЦ+ЦДПРВ+ЦРБ.

Змагання проводились у таких видах, як біг на сто, п’ятсот, вісімсот  і три тисячі метрів, стрибках у довжину, штовхання ядра та естафета 4х100.

Віктор Павлов