Зустрілись із фахівцями пенсійного забезпечення

Рада ветеранів міста з увагою ставиться до своїх підопічних, намагається всіляко сприяти вирішенню назрілих проблем. Нещодавно гос­тями Ради були представники Пенсійного фонду, аби розповісти про особливості пенсійного законодав­ства, принципи нарахування пенсій та багато інших специфічних питань. Завітали на зустріч майже всім колективом, аби з уст фахівців отримати найвичерпнішу інформацію. А це начальник Пенсійного фонду України у Нетішині Наталія Новак, заступник начальника Ольга Басюк, керівники відділів Людмила Загородня і Ольга Шевчук, спец­і­аліс­ти­ Лариса Родюк, Оксана Дядинчук, Інна Кушні­рук, Світлана Тарасюк, Ірина Мицківська, Ната­лія Павлюченко, головний бухгалтер Віра Ващук.

Ветерани цікавились виплатами для дітей війни, переселенцям за новим місцем прожи­вання, пенсійним забезпеченням родин, які втратили  близьких через їх участь у масових акціях громадянського супротиву, пенсійним забезпеченням сімей загиблих у АТО, індексаціями пенсій, перерахунком у зв’язку  з підвищенням пенсій та змінами у страховому стажі тощо.

Подібні зустрічі сприяють розумінню проблем, знайомлять із новинками у законодав­стві. Вирішено проводити їх щоквартально.

Петро Шелепало,

голова Ради ветеранів м.Нетішин