Кращi в спортi – турбiнiсти

В грудні традиційно звершуються спартакіади Хмельницької АЕС. Цьогоріч заключними видами змагань чотирнадцятої за ліком спартакіади стали перетягування каната та футзал. І переможці цих змагань ніби взяті під копірку: першими були турбіністи, другу позицію у обох видах здобула об'єднана команда електриків та пожежно-рятувального загону і треті – ЕРПівці.

 Відтак визначились і переможці XIV Спартакіади. Переможцями стали фізкультурники турбінного цеху, у яких 78 залікових очок у десяти видах спорту. На чотири очки менше у команди енергоремонтного підрозділу. І третю позицію обійняли електрики з пожежно-рятувальним загоном – 71 очко. Відзначимо цьогорічний прогрес транспортників, які з останнього місця піднялись на шосте місце, у змаганнях з шахів навіть були призерами.

Загалом цьогоріч атомники змагались у десяти видах спорту. Це волейбол, плавання, гирьовий спорт, настільний теніс, легка атлетика, баскетбол, шахи, армспорт, перетягування канату та футзал.

Новий сезон, як мовиться не за горами. Він традиці­йно розпочнеться із футзального турніру на призи газети «Перспектива». І нехай фізична культура та спорт і надалі крокують поруч з трудовим ритмом атомників!

Віктор Павлов