Кращі молоді фахівці

 

Минулого року на базі ВП "ЮУАЕС"  проведено конкурси професійної майстерності між молодими працівниками  ДП НАЕК "Енергоатом", в яких  взяли участь конкурсанти з майданчиків  ВП "ЗАЕС", "ЮУАЕС", "РАЕС", "ХАЕС", а також ВП "АЕМ", ВП "АРС" та  Концерну "Росенергоатом" (Російська Федерація).

Боротьба була напруженою та наполегливою, адже на конкурси з'їхалися найкращі молоді фахівці, переможці змагань на своїх майданчиках.

Представники Хмельницької АЕС зайняли призові місця в усіх конкурсних дисциплінах і вибороли неофіційну командну першість. Подвійним святом разом з від­значенням Нового року для переможців стало вручення генеральним директором ХАЕС Миколою Панащенком відзнак, яві заслужили наші молоді фахівці. Цьогоріч конкурси профмайстерності проходитимуть на майданчику Хмельницької АЕС, тому це певною мірою і нагадування, що зупинятись на здобутому не слід, адже завжди є можливість удосконалення знань та навичок.

Нагадаємо, що у конкурсах брали участь фахівці 8 напрямків: старший оператор реакторного відді­лення 7-ї групи РЦ;  лаборант хіміч­ного аналізу ХЦ;  дезактиваторник ЦДПРВ; черговий дозиметрист ЦРБ; електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній ЕЦ;  майстер з ремонту парогазотурбіного устаткування ЕРП;  слюсар з ремонту РТУ ЕРП; контролюючий фізик ВЯБ.

Фото Олени Веселової