Не місце красить людину

Коли після закінчення школи перед уродженцем Ізяславського району Олександром Єжаком постало питання вибору майбутньої професії, він віддав перевагу робітничій спеціальності механізатора. А з роками додались інші – сантехніка,  столярство. Останнім  видом діяльності Олександр Якович два десятки років займається у цеху господарського забезпечення Хмельницької АЕС.

За словами Олександра Єжака, для роботи з деревом потрібно мати велике бажання і, звичайно, досвід, бо будь-який ремонт виробів з цього матеріалу через поспішності може звестись нанівець.

Керівництво підрозділів цеху господарського забезпечення довіряє йому ремонти різної складності. Багато роботи припадає під час підготовки до осінньо-зимового періоду, коли проводиться утеплення дверей, вікон. Столяру часто доводиться ремонтувати і меблі, які тривалий період використовуються у різних цехах електростанції.

У колективі цеху господарського забезпечення про Олександра Єжака відгукуються як про людину послідовну і надійну. Він гарний спеціаліст, чуйна людина, спроможна прийти на виручку, дати слушну пораду. Цінується і його працелюбність. Для родини Олександр Якович є взірцем розважливості, життєвої мудрості.

Наш кор.

Фото Віктора Гусарова