Нетішинські рятувальники  представлені на фотоконкурсі

Оприлюднено підсумки всеукраїнського фотоконкурсу «Лодка за фотку», організаторами якого виступили торгова марка «BARK», Дніпропетровський інтернет-магазин «BARK».  Основною  його вимогою була присутність на знімку човна відомої торговельної марки.

Учасниками кон­­курсу стали багато фотоаматорів, які люблять фіксувати цікаві миті під час відпочинку на водоймах. Серед них і кореспондент газети «Перспектива» Олександр Шустерук. Він представив фотографії, які були зроблені під час випробування човна «BARK» рятівниками ДПРЧ-8 з охорони міста Нетішин. Цей моторний плавзасіб  торік з’явився у місцевих «еменесівців»  завдяки сприянню Нетішинського міськвиконкому: його придбано за кошти державної субвенції. Човен «BARK»  постійно перебуває у  готовому до екс­плуатації стані. Для його транспортування використовується спеці­альний рятувальний автомобіль підвищеної прохідності ГАЗ-66­. За словами місцевих рятувальників, біля Нетішина у погожу літню днину на водоймах завжди багато любителів відпочинку просто неба, а зимової пори на кризі вистачає і рибалок. Саме у таких місцях інколи трапляються надзвичайні ситуації, пов’язані з нехтуваннями правил безпечної життєдіяльності. Надувний човен тепер стане у пригоді під час рятівних операцій на водоймах.

У ході підсумків всеукраїнського фотоконкурсу автора представлення нетішинських рятувальників відзначено призом. Рік тому його переможцем став ще один представник міста енергетиків – голова «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» Сергій Онищук.

Наш кор.

На знімку Олександра Шустерука: рятувальники ДПРЧ-8 з охорони міста Нетішин готуються до випробування човна «BARK»