Нетішинці заслуговують на найкраще!

Центр надання адміністративних послуг, який урочисто відкрився 12 грудня цього року, – найкращий, принаймні на Хмельниччині. Про це заявив у своїй промові голова облдержадміністрації Василь Ядуха під час церемонії його відкриття. Зокрема, він зазначив, що в області продовжують успішно втілюватися в життя ініціативи Президента України. Щойно відкритий ЦНАП – шостий в області. Він наразі надаватиме 66 послуг. П’ять Центрів, що функціонують на Хмельниччині, за словами голови ОДА, вже встигли надати понад 100 тисяч послуг своїм відвідувачам. Тепер настала черга для нетішинців оцінити переваги якісного та швидкого обслуговування за принципом «єдиного офісу» та «єдиного вікна».

Багато добрих слів сказав очільник краю на адресу Нетішина, громади міста та міської влади. А вміння останньої вдало освоювати кошти, яких за останній час на соціально-економічний розвиток міста з держбюджету надходить дедалі більше, була відзначена не тільки на словах. Почесну грамоту Хмельницької ОДА, букет квітів та цінний подарунок Василь Ядуха вручив в.о. першого заступника міського голови Павлу Скакуну. Зробив наголос голова облдержадміні­страції і на успіхах Хмельниччини, зокрема відзначив, що на рівні держави вона посідає 4 місце за обсягами іноземних інвестицій. Насамкінець керівник висловив переконання, що нова генерація українців збудує Європу в Україні.

Секретар міської ради Микола Степаненко у своєму виступі зазначив, що відкриття ЦНАПу в Нетішині – це конкретний крок до Європи і європейськості. Тим, що таку містку роботу, наголосив він, вдалося виконати якісно і в стислі терміни, влада довела, що вміє працювати. І це заслуга всієї команди.

До слова долучився генеральний директор ВП «Хмельницька АЕС» Микола Панащенко, який висловив впевненість, що ЦНАП м. Нетішин буде таким же ефективним, як робота колективу Хмельницької АЕС, що успішно справляється з поставленими завданнями.

Василь Ядуха, Микола Степаненко, Павло Скакун та Микола Панащенко перерізали символічну червону стрічку і увійшли всередину ЦНАПу. Очільник краю, супроводжуючі його особи, журналісти, громадськість міста наочно переконалися, що кошти були витрачені недаремно, і все хороше, що прозвучало кількома хвилинами раніше на адресу Центру надання адміністративних послуг, зайвий раз отримало підтвердження.

У приміщенні конференц-зали ЦНАПу Василь Ядуха дав прес-конференцію для місцевих та обласних ЗМІ. З-поміж іншого він подякував міській владі в особі секретаря міської ради Миколи Степаненка та в.о. першого заступника міського голови Павла Скакуна за такий прекрасний, європейського rатунку, Центр та зазначив, що обласна держадміністрація і надалі буде всіляко підтримувати міську владу Нетішина, виділяючи кошти на насущні для містян потреби.

Богдан Фединчук

Фото Віктора Гусарова