У Луцьку пройде дев’ятий фестиваль українського опору «Бандерштат-2015»

 

Нетішин їде на «Бандерштат-2015»
Шановні Нетішинці.
Старт революційних подій кінця 2013-го року започаткував собою новий етап самоусвідомлення себе українцями як національної спільноти, здатної шляхом внутрішньої самоорганізації прискорювати процес докорінних змін в країні. Військові дії на сході продемонстрували здатність українців до небаченої досі єдності в прагненні захистити як власні інтереси та право на само визначеність, так і інтереси загальнодержавні.
Ми пропонуємо Вам відвідати фестиваль «Бандерштат» який був і лишається фестивалем, який збирав навколо себе людей мислячих і активних. Фестиваль-плацдарм, де громадські та культурні діячі, журналісти та політики, військові та поети ведуть дискусії і шукають шляхи якісного руху вперед. Бандерштат як фестиваль заклик до об’єднання тих прошарків молоді, які готові брати на себе відповідальність, проявляти ініціативу і рухати Україну до країни з справді європейським добробутом.
Цьогоріч «Бандерштат» буде як ніколи актуальним через патріотичний дух, присутній на нашому фестивалі. Це буде не тільки можливість відпочити в колі однодумців, але також і поміркувати над тим, як відновлювати і розвивати Україну. Хедлайнерами цьогорічного «Бандерштату» стануть: Тартак, Brutto, ONUKA, O.Torvald, Тінь Сонця, Роллік’С, Фіолет та інші. На гутірковій сцені лекції читатимуть відомі політики та громадські діячі. До слова, за роки проведення на фестиваль завітали: Юрій Луценко, Юрій Шухевич, Мустафа Найєм, Микола Княжицький, Єгор Соболєв, Дмитро Добродомов, Зураб Аласанія, Олена Білозерська, Василь Шкляр та інші. Також у програмі фестивалю будуть традиційні для «Бандерштату» майстер-класи, дитяче містечко, патріотичні квести, нічні кіноперегляди, безкоштовні татуювання та боді-арт патріотичного змісту, ярмарок народних майстрів та українських брендів, спортивні змагання, тематичні виставки, та багато іншого. 
Тож запрошуємо Вас поїхати з нами на фестиваль волі, думаємо цього року нетішинці стануть ще активнішим, оскільки квитків вже розкуплено багато, будемо раді бачити вас в нашій компанії. Квитки на фестиваль вартістю 250 гривень можна придбати на сайтах kasa.in.ua та сoncert.ua, а також у регіонального представника в м.Нетішин Друка Андрія (0673601261)

  Ми плануємо організований виїзд з Нетішина. 
Більш детальніша інформація на сайті фестивалю.bandershtat.org.ua 

                                                                                                                                   Андрій Друк