Перемоги працівників ХАЕС у черговому турі спартакіади Атомпрофспілки  

На початку жовтня, в місті Жовті Води Дніпропетровської області проходив черговий етап ХХІІ спартакіади Атомпрофспілки з волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту та шахів.

У змаганнях брали участь команди Хмельницької, Запорізької, Рівненської, Южно-Української атомних станцій та Східного гірничо-збагачувального комбінату.

Команда Хмельницької АЕС показала найкращі результати у двох видах спорту –  турнірах з волейболу та настільного тенісу.

Варто зауважити, що команда ВП ХАЕС з настільного тенісу вже багато років поспіль є лідером  змагань. Першу сходинку в особистому заліку серед чоловіків посів Олексій Глазков, працівник енергоремонтного підрозділу; третє місце завоював Богдан Мороз із служби аварійної безпеки Хмельницької атомної станції. Другою в особистому заліку серед жінок стала Галина Розварська, працівниця спорт­комплексу первинної профспілкової організації ВП ХАЕС. Такий склад учасників заслужено посів перше місце у командному заліку, а також був найкращим у парних розрядах між чоловічими та змішаними парами.

Ще вразливіші результати у волейболістів. Принаймні останні шість років жоден жіночий волейбольний колектив  не зміг створити конкуренції працівникам Хмельницької АЕС. Як відзначив тренер колективу Сергій Кузмінчук, досягнення здобуваються наполегливими тренуваннями, вмілим селекційним відбором, налаштованістю на перемоги.

Два з чотирьох видів за нетішинцями. Це гарний заспів до загальної перемоги у спартакіаді Атом­профспілки.

Результати спартакіади Атом­профспілки в черговий раз довели, що на Хмельницькій АЕС значна увага приділяється здоровому способу життя