Повернули посмішку

Зубопротезування повертає людині не лише гарну посмішку, але й у прямому сенсі життя, бо нормально  пережована їжа допомагає справитись організму з функціями травлення та іншими фізіологічними процесами. Особливо важливо це для людей ослаблених, у кого з віком накопичились проблеми зі здоров’ям тощо.  Держава виділяє для певних категорій населення кошти на зубопротезування.

Завідуючий стоматологічним відділенням СМСЧ-4 Павло Андрійович Форсюк (на знімку) констатує, що через  відділ соціального забезпечення м.Нетішина  для ветеранів праці, вдів, інвалідів та учасників війни цьогоріч виділено 28 тисяч 393 гривні на протезування зубів. Відтак цю процедуру здійснено для 31 особи. Крім того категорії «чорнобильців» було виділено 20 тисяч 918 гривень. Двадцять дві особи відтепер можуть похвалитись гарною посмішкою.

А «робили» її зубні техніки Анатолій Миколайович та Світлана Олександрівна Мельники, Тетяна Іванівна Гладишева та досвідчені лікарі-стоматологи Павло Андрійович Форсюк, Павло Павлович Пітель та кандидат медичних наук Ігор Іванович Опруненко.