Політ м’яча

Грудень зазвичай насичений  спортивними змаганнями. Цього разу містом заволодів волейбол. Відразу чотири турніри мали можливість спостерігати любителі цієї захоплюючої гри у спортивних залах Нетішина. У навчально-тренувальному центрі змагались ветерани ХАЕС, міст Старокостянтинова та Острога. Цей турнір проводиться вже 10 років та служить укріпленню товариських зв’язків між волейболістами трьох міст. За твердженнями організатора турніру інс­труктора НТЦ Степана Григоров­ича Пенчука, ігри носи­ли безкомпромісний, але дружній характер.

Перемогу святкували спор­т­смени Старокостянтинова.

У залі професійно-технічного ліцею проведено черговий тур аматорської волейбольної ліги півночі Хмельниччини за участю чоловічих команд м.Славути («Спарта»), Ше­петівки («Шураві») та старших юнаків нетішинської КДЮСШ. Всі зустрічі завершились з однаковим результатом у партіях 3:2. Наші юнаки програли команді Славути і ви­грали у шепетівчан.

Хочеться слова подяки сказати на адресу директора ліцею А.Крузера та викладача закладу Л.Зінчук.

Найцікавіші і яскраві змагання відбулись у палаці спорту «Енергетик», де відбувся XI традиційний турнір «Різдвяні кані­кули», який розігрувався між дівчатами 1999-2000 років наро­дження. На змагання з’їхались команди з Хмельницького, Новограда-Волинського, Рівного, Коросте­ня і Ковеля. Турнір завершився перемогою господарів, команди Нетішина. Друге місце вибор­оли дівчата з Коростеня і тре­тіми стали рівнянки. Тренер переможців і організатор турніру Сергій Кузьминчук зазначив, що ці змагання допомогли гарно підготуватись до ігор у чемпіонаті України у дитячій волейбольній лізі.

Окрасою змагань став турнір чоловічих команд за участю збірної ХАЕС – минулорічного срібного призера чемпіонату України серед аматорських команд, дворазового переможця  чемпіонату працівників нафтогазу України команди Кра­силова, команди вищої ліги України з Хмельницького «Новатор», які висту­пали двома складами. В резу­льтаті «Новатор-I» святкував пере­могу. Другими були наші волейбо­лісти, третіми – красилівці, і друга команда «Новатора» залишилась за межами призової трійки.

Святом волейболу назвав дире­ктор СК «Енергетик» С.Балаян цей турнір і запевнив, що з свого боку докладе чимало зусиль, аби таке свято повторювалось і приносило насолоду спортсменам і глядачам.

 Валентин Мазур,

тренер КДЮСШ