ПОЄДНАЛИ ТЕОРІЮ ТА ПРАКТИКУ

У гідротехнічному цеху відбувся конкурс «Кращий за професією», в якому професійну майстерність демонстрували слюсарі з обслуговування устаткування електро­станцій.

Конкурсантам у першому турі не­обхідно було продемонструвати теоретичні знання з охорони праці, пожежної безпеки, ведення технічної документації тощо.

Під час проведення другого етапу конкурсу професійної майстерності його учасники робили ревізію­ та виготовляли ескіз фланцевого з’єднання.

Після аналізу резуль­тат­ів суддівська колегія визначила перемож­ців­ серед слюсарів. Най­більшу кіль­кість балів вдалося набрати­  Михайлу Несвіту, другий результ­ат у Дмитра Будяківського, третю позицію  зайняв Сергій Молчанов.

За словами Михайла Михайловича, високого результату йому вдалося досягти завдяки ретель­ній­ підготовці з основ­них фахових теоретичних напрямків вироб­ничої діяльності. Успішно виконати  практичне завдання слюсарю допоміг багаторічний досвід. У сфері гідротехнічних споруд Михайло Несвіт працює майже двадцять п’ять років.

Згідно з вимогами «Положення про проведення конкурсів профе­сі­йної майстерності персоналу  ДП НАЕК «Енергоатом», усі переможці будуть відзначені грошовими  преміями.

Наш кор.

На знімку: слюсарі з обслуговування устаткування електростанцій гідротехнічного цеху Сергій Молчанов та Михайло Несвіт