Президент ДП «НАЕК«Енергоатом»  Юрій Недашковський провів наради на Хмельницькій АЕС

4 квітня 2014 року на Хмельницькій АЕС відбулися наради за участю Президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського, першого заступника Голови Державної інспекції ядерного регулювання України-Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки України Михайла Гашева, представників Хмельницької обласної держадміністрації та Нетішинської міської ради.

 В рамках візиту глава Компанії відвідав навчально-тренувальний центр (НТЦ) Хмельницької АЕС, зокрема, повномасштабний тренажер блочного щита управління (ПМТ БЩУ), навчальні аудиторії, та зустрі­вся з персоналом.

Під керівництвом Президента ДП «НАЕК «Енергоатом» проведено низку робочих нарад з виробничих питань та подальших перспектив спорудження 3-го і 4-го енергоблоків станції.

Також Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» побував у реакторному відділенні першого енергоблока, де ознайомився з ходом виконання робіт планово-попереджувального ремонту, відвідав блочний щит управління 2-го енергоблока та ознайомився із станом робіт на території відкритого розподільчого пристрою (ВРП) 330 / 750 кВ.

Фото Віктора Гусарова