Результати перевiрки cтавлять новi завдання

Злагодженою, конструктивною і плідною назвав генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко роботу експертів Московського центру ВАО АЕС, котрі нещодавно проводили повторну партнерську перевірку на нашому підприємстві. На підсумковій нараді по її завершенню сторони­ висловили задоволення отриманими резу­льтатами. Експерти відзначали, що з року в рік стан Хмельницької АЕС поліпшується, що є запорукою успішної безаварійної роботи­.

У ході роботи команда експертів перевіряла виконання заходів, які були розроблені на станції за результатами партнерської перевірки 2011 року. За твердженням перевіряючих, за усіма виданими тоді рекомендаціями виконано певні роботи, жодна з них не була проігнорованою. За одними напрямками намічені заходи виконано повністю, за іншими вони в стадії виконання. Загалом експерти відзначили дев’ять сильних сторін і позитивних практик, а також одинадцять областей для покращення. Вони впевнені, що колектив належно справиться з новими завданнями і продемонструє хороші результати. Адже тут працюють висококвалі­фіковані фахівці, здатні забезпечити надійну роботу ядерного об’є­кта. Відрадно, що питання підвищення безпеки на станції залишаються пріоритетними.

Результати перевірки ставлять нові завдання перед енергетиками, а проведена екс­пертами робота дає поштовх для покращення­ виробництва, виконавської дисципліни, як складових успішної діяльності підприємства.

Власна інформація