Різдвяна містерія від «Камелії»

Різдвяну казку подарувала глядачам вокальна студія «Камелія» (молодша, середня та старша групи), до виступу учасників якої напрочуд гармонічно долучився ансамбль «Шарм», вокальна група «Козаки» та муніципальний хор. Усіма колективами, крім танцювального, опікується Каміла Пельванова-Говоркян. Починаючи з «Аве Марія» і до всесвітньовідомої щедрівки Леонтовича, концерт був насичений добрими, життєствердними, майстерно виконаними піснями різдвяної тематики. Вже починаючи з середньої групи було помітно, що співаки вміють розпоряджатись своїми голосовими даними, гарно рухаються, спроможні донести ідею твору.

Глядачі аплодували юним солістам Анастасії Ковалінській, Надії Гусаровій, Каріні Білокур…

Професійно, «густо», насичено звучав муніципальний хор, в репертуарі якого класичні та народні твори. Звичайно, хотілось би ще у такому солідному колективі бачити і чути чоловічі партії. Тенорів та басів явно не вистачає.

Однак чоловіки з ансамблю «Козаки» продемонстрували, що спроможні читати реп та вивершити похідну пісню.

Весь концерт був перемежаний віршами різдвяного змісту.

У концерті неодноразово звучав голос керівника колективів Каміли Пельванової-Говоркян. Чистий, високий, сповнений світлих обертонів. Відтак оплески вдячності за майстерність були бурхливими і доречними. Тим більше, що цього дня Каміла Пельванова була подвійною іменинницею: насамперед у прямому сенсі – день народження, – і підзвітні колективи продемонстрували свої творчі можливості.

Чекаємо на нові відкриття у царині співу від «Камелії».

Віктор Гусаров

Фото автора